icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Voedingsadvies voor de hond


Voedingsadvies voor de hond

Hondenvoer heeft de laatste jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. De gebruikte ingrediënten zijn veranderd, maar er wordt ook steeds meer onderzoek gedaan naar hondenvoer. De samenstelling van hondenvoer wordt op de nieuwste inzichten aangepast en zo ontstaat er steeds een nieuw voedingsadvies voor de hond.

Hoeveelheid hondenvoer

Volg voor de aanwijzingen op de verpakking hondenvoer, om zo het voedingsadvies voor uw hond te bepalen. Het is aan te raden om de maaltijd over minimaal 2 maaltijden per dag te verdelen, voor honden met een gevoelige spijsvertering kan het zelfs beter zijn om de maaltijden in nog kleinere porties te geven. Dus zo meer voermomenten per dag te hebben voor de hond.

Ook staan er richtlijnen in het voedingsadvies op de verpakking voor de hoeveelheid hondenvoer. Volg deze richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw hond de benodigde voedingsstoffen binnen krijgt.

Sommige hondeneigenaren bereiden graag zelf hondenvoer. Hier is veel kennis voor nodig om de juiste balans in alle voedingsstoffen en met name de vitaminen en mineralen te bereiken. Het is dus belangrijk om u hier goed in te verdiepen als u deze keuze maakt.

Supplementen bij het hondenvoer

De PrimeVal supplementen kunnen zonder problemen als aanvulling op het voer van uw hond gegeven worden. Dit geldt voor zelf bereid hondenvoer als compleet hondenvoer (hondenbrokken, natvoer of diner) uit de winkel. De PrimeVal Supplementen zorgen voor een verrijking van het hondenvoer en geven uw hond extra ondersteuning in de gezondheid. Kijk voor het voedingsadvies voor uw hond op het gebied van supplementen naar de richtlijnen op het PrimeVal-product en de specifieke behoefte van uw hond.