icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Over PrimeVal


Voeding is de basis voor een goede gezondheid van het paard. Soms zijn er situaties waarin het paard een verhoogde behoefte heeft aan ondersteuning van de gezondheid. De voeding aanvullen met een supplement is dan een voor de hand liggende keuze. Er bestaan echter vele voedingssupplementen en daarbij ook veel verschillen in kwaliteit.

PrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor (sport)paarden en fokmerries! De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. 

Bij PrimeVal is wetenschappelijk onderzoek de basis van de producten, samenstelling en ingrediënten.

PrimeVal producten kenmerken zich door de hoge biologische beschikbaarheid van de ingrediënten. Dat wil zeggen dat de ingrediënten zeer goed worden opgenomen, direct beschikbaar zijn voor het lichaam en op de juiste plaats in het lichaam terechtkomen. Zo kunnen de ingrediënten direct de gezondheid van het paard ondersteunen.

Het PrimeVal assortiment voor paarden bestaat uit 5 verschillende productlijnen:

  • Gewrichten
  • Stress
  • Huid & vacht
  • Sport & herstel
  • Vitaminen & mineralen

 DE INTERNATIONALE TOP GEBRUIKT PRIMEVAL

PrimeVal ondersteunt een aantal internationaal en nationale succesvolle ruiters en amazones in verschillende takken van de paardensport. Mede door het gebruik van de PrimeVal productlijn presteren zij zeer succesvol op hoog niveau tijdens nationale en internationale wedstrijden. 

Onze Primeval ambassadeurs zijn:

Springen: Willem Greve, Fabienne Roelofsen en Meike Zwartjens

Dressuur: Madeleine Witte-Vrees en Sanne van der Pols

Mennen: Bram Chardon en Derk Jan Mekkes