icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Wetenschappelijk onderzoek van Primeval


PrimeVal producten bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen, van de hoogste farmaceutische kwaliteit, zonder kunstmatige hulpstoffen of toegevoegde suikers. Door onze gedegen wetenschappelijke studies en uitgebreide producttesten in de praktijk, kunnen wij u garanderen dat u de best mogelijke producten met de hoogst mogelijke kwaliteit aan uw dier geeft!

 

PrimeVal ontwikkelt, produceert en verkoopt complete lijnen van hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen voor honden en paarden. Onze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoeken worden nationaal en internationaal zeer succesvol toegepast op alle honden en paarden, ongeacht het ras. De producten van PrimeVal zijn speciaal ontwikkeld door onze voedingsdeskundigen en dierenartsen. Liefde voor het dier, vergaande expertise met betrekking tot onder andere het bewegingsapparaat en de spijsvertering èn een sterke gedrevenheid maken PrimeVal tot een internationaal toonaangevende specialist. Hierdoor zijn de producten van PrimeVal de beste die u zich als diereigenaar kunt wensen: zowel preventief als curatief!

 

SugarFree Guarantee

PrimeVal producten bevatten geen toegevoegde suikers. Ze zijn gegarandeerd vrij van sacharose, fructose en glucose.

Recommended by Vets

PrimeVal producten worden aanbevolen door dierenartsen en worden met behulp van gerenommeerde dierenartsen ontwikkeld en getest.