icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Voedingssupplementen paarden


VOEDINGSSUPPLEMENTEN KOPEN

PrimeVal heeft een ruim assortiment voedingssupplementen die uw paard ondersteunen in diverse situaties. Zo vindt u bij PrimeVal onder andere voedingssupplementen voor het behoud van gezonde botten, supplementen om stress te verminderen en een supplement om het rantsoen van uw paard van de juiste hoeveelheid goede vetten te voorzien. U bestelt onze producten gemakkelijk online, door hier rechts het gewenste supplement te selecteren.

 

AANVULLENDE INFORMATIE OVER ONZE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR PAARDEN

Alle voedingssupplementen van PrimeVal zijn gegarandeerd vrij van toegevoegde suikers. Onze voedingssupplementen zijn bovendien zeer geschikt voor paarden in de sport. De supplementen bevatten geen stoffen die op de FEI-dopinglijst voorkomen en kunnen daarom met een gerust hart gebruikt worden in de internationale wedstrijdsport.

Om de hoge kwaliteit te garanderen, worden onze producten uitgebreid getest en geanalyseerd. Door wetenschappelijke studies en uitgebreide praktijktesten te doen én door samen te werken met gerenommeerde dierenartsen, heeft PrimeVal de beste voedingssupplementen voor uw paard.