icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Veelgestelde vragen over PrimeVal Stressless voor paarden


Heeft mijn paard last van stress?

U wilt natuurlijk het allerbeste voor uw paard. Zijn gezondheid en zijn welzijn komen dan ook op de eerste plaats. Tegenwoordig verlangen we steeds meer van de paarden en worden ze steeds vaker bloot gesteld aan stressvolle situaties. Het ene paard is gevoeliger voor stress dan het andere paard. Een hoge mate van stress heeft geen goede invloed op de gezondheid en het welzijn van een paard en dient dus zoveel mogelijk voorkomen te worden. Daarnaast is het ook voor u niet prettig als uw paard onderpresteert vanwege stress of gebukt gaat onder stress.

 

Hoe werkt Primeval Stressless

PrimeVal StressLess is een uniek rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen. De rustgevende kruiden en voedingsstoffen in PrimeVal StressLess versterken elkaar, waardoor de stressgevoeligheid van het paard op meerdere punten wordt aangepakt. Het is zeer geschikt voor gebruik bij stressmomenten zoals het zadelmak maken, (op)scheren, bezoek aan de hoefsmid en dierenarts of wedstrijden. Met de PrimeVal StressLess Injector realiseert u een snelle aanpak van stress. De rustgevende kruiden in combinatie met essentiële aminozuren helpen gespannenheid en stress te verminderen, zónder dat het ten koste gaat van de alertheid van uw paard. Uw paard wordt dus niet duf en het paard kan dus ook op topniveau blijven presteren en u kunt het gewoon blijven berijden. Uw paard blijft koel in het hoofd én bij de les. Met PrimeVal StressLess kunt u uw paard op een ontspannen en simpele manier vertrouwd laten raken met zaken waarvan hij anders gestrest zou raken.

 

Kan ik Primeval Stressless aan mijn drachtige of lacterende merrie geven?

De werking van PrimeVal Stressless is onderzocht bij niet-drachtige paarden. Het bevat aminozuren en kruiden waarvan de werking en veiligheid zijn gegarandeerd, maar waarvan soms te weinig onderzoeksgegevens bekend zijn om met zekerheid te kunnen garanderen dat deze ook geschikt zijn bij dracht en lactatie. Overigens zijn er van dit product ook geen negatieve gevolgen bekend van toediening aan drachtige merries. Het ontbreekt gewoon nog aan voldoende gegevens, waarbij PrimeVal als beleid heeft een product dan te ontraden.

 

Hoe moet ik Primeval Stressless aan mijn paard geven?

U kunt de PrimeVal producten eenvoudig door het voer mengen. PrimeVal StressLess zijn pallets, dit zijn kleine brokjes (denk aan biks vorm) die direct door het voer kunnen.

 

Kan mijn paard resistentie voor Primeval Stressless ontwikkelen?

PrimeVal StressLess is onbeperkt te verstrekken indien u zich houdt aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid, u hoeft dus geen rustperiode in te bouwen. Dit omdat alle PrimeVal producten 100% natuurlijke voedingssupplementen zijn (wij gebruiken geen synthetische ingrediënten) en geheel suikervrij zijn; samengesteld op basis van de wetenschap van de orthomoleculaire geneeskunde. Hierdoor kunnen er geen verslavings- of gewenningsverschijnselen optreden.