icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Veelgestelde vragen over PrimeVal Puppy Gelatinaat


Waarom Primeval Puppy Gelatinaat?

PrimeVal Puppy Gelatinaat is afgeleid van het succesvolle product PrimeVal Gelatinaat voor volwassen honden. Het heeft een speciale samenstelling waaraan geen calcium is toegevoegd. Jonge honden in de groei, zijn nog niet in staat om de calciumopname in de darm voldoende goed te reguleren waardoor er een ongewenst teveel in het lichaam kan worden opgenomen.

 

Hoe werkt Primeval Puppy Gelatinaat?

PrimeVal Puppy Gelatinaat is een uniek voedingssupplement voor de gewrichten van uw opgroeiende pup tot tenminste één jaar. PrimeVal Puppy Gelatinaat heeft een speciale samenstelling waaraan geen calcium is toegevoegd. PrimeVal Puppy Gelatinaat zorgt ervoor dat er tijdens de groei voldoende essentiële bouwstoffen aanwezig zijn voor een goede bot- en kraakbeenontwikkeling, maar ook voor de opbouw van stevige gewrichtskapsels, banden en pezen.

 

Heeft Primeval Puppy Gelatinaat nog zin als mijn opgroeiende pup al last heeft van klachten?

Ja, PrimeVal Puppy Gelatinaat is zowel preventief als indicatief, het is een uniek voedingssupplement voor de gewrichten van uw opgroeiende pup. PrimeVal Puppy Gelatinaat zorgt ervoor dat er tijdens de groei voldoende essentiële bouwstoffen aanwezig zijn voor een goede bot- en kraakbeenontwikkeling, maar ook voor de opbouw van stevige gewrichtskapsels, banden en pezen. Dus ook als er reeds klachten zijn biedt PrimeVal Puppy Gelatinaat uitkomst.

 

Kan ik mijn pup dezelfde Gelatinaat geven als mijn oudere hond?

Nee, voor pups is er een speciale samenstelling zonder calcium en magnesium.

 

Vanaf welke leeftijd moet ik overgaan op de Primeval Gelatinaat?

PrimeVal Puppy Gelatinaat dient in elk geval gedurende de groeifase van de pup te worden gebruikt. Wij adviseren dan ook om dit product gedurende minimaal een jaar te gebruiken alvorens over te stappen op de gewone variant. Voor de grote, snelgroeiende rassen kan dit zelfs nog liever twee jaar zijn. Het product kan niet ‘te lang’ worden gebruikt. De werkzame stof collageenhydrolysaat is in beide producten gelijk. Aan de variant voor de pup is alleen geen calcium en magnesium toegevoegd.