icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Veelgestelde vragen over PrimeVal Omega 3-6-9 voor paarden


Wat is Primeval Omega 3-6-9?

PrimeVal Omega 3-6-9 is het meest complete essentiële vetzurensupplement voor dagelijks gebruik bij uw paard. PrimeVal Omega 3-6-9 bevat een uitgebalanceerde combinatie van puur plantaardige vetzuren van de omega typen 3, 6 en 9. Deze meervoudig onverzadigde vetzuren helpen de huid en vacht in optimale conditie te houden, ook in tijden van herstel na ziekte, stress en verminderde weerstand.

 

Hoe moet ik Omega 3-6-9 aan mijn paard geven?

U kunt de PrimeVal producten eenvoudig door het voer mengen. PrimeVal Omega 3-6-9 is een olie welke u direct over het voer kunt verdelen.

 

Waarom heeft mijn paard Omega 3-6-9 nodig?

U wilt natuurlijk het allerbeste voor uw paard. Zijn gezondheid en zijn welzijn komen dan ook op de eerste plaats. PrimeVal Omega 3-6-9 olie ondersteunt uw paard in zijn gezondheid. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van uitsluitend meervoudige onverzadigde plantaardige vetzuren van het type 3,6 en 9, die een positieve invloed hebben op de gezondheid van het paard. Deze vetzuren worden ook wel essentiële vetzuren genoemd, omdat het paard ze zelf niet kan aanmaken. Elk paard krijgt doorgaans teveel koolhydraten en te weinig vetten in het rantsoen. Met name paarden die de weidegang (in gras zitten doorgaans voldoende vetzuren) moeten ontberen kunnen een tekort aan deze broodnodige vetzuren krijgen. Vetzuren zijn dé voedingsbron van het hormoonsysteem.

 

Wat doet Primeval Omega 3-6-9 voor mijn paard?

PrimeVal Omega 3-6-9 heeft tal van functies voor het lichaam van het paard: – Helpt huid en vacht in optimale conditie te houden, ook bij herstel na ziekte, stress en verminderde weerstand – Voor veulens en paarden die moeilijk door de rui komen – Geeft meer energie en vergroot het uithoudingsvermogen – Voor soepele spieren en gewrichten – Draagt bij aan een evenwichtige hormoonbalans bij (hengstige) merries – Voor het behoud van een gezond hart- en vaatstelsel.

 

Mag ik Primeval Omega 3-6-9 aan mijn drachtige merrie geven?

Ja, dat is geen enkel probleem en zelfs ten zeerste aan te bevelen voor het ongeboren veulen. U kunt PrimeVal Omega 3-6-9 gedurende de hele dracht en lactatieperiode geven.