icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Veelgestelde vragen over PrimeVal Omega 3-6-9


Wat is Primeval Omega 3-6-9?

PrimeVal Omega 3-6-9 is het meest complete essentiële vetzurensupplement voor dagelijks gebruik bij uw hond. PrimeVal Omega 3-6-9 bevat een uitgebalanceerde combinatie van puur plantaardige vetzuren van het type 3, 6 en 9. Deze meervoudig onverzadigde vetzuren helpen de huid en vacht in optimale conditie te houden, ook bij herstel na ziekte, stress en verminderde weerstand.

 

Waarom heeft mijn hond Primeval Omega 3-6-9 nodig?

U wilt natuurlijk het allerbeste voor uw hond. Zijn gezondheid en welzijn komen dan ook op de eerste plaats. PrimeVal Omega 3-6-9 olie ondersteunt uw hond in zijn gezondheid. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van uitsluitend meervoudige onverzadigde plantaardige vetzuren van de typen 3,6 en 9, die een positieve invloed hebben op de gezondheid van de hond. Deze vetzuren worden ook wel essentiële vetzuren genoemd, omdat het lichaam van de hond ze zelf niet kan aanmaken. Daarom is het van belang ze toe te voegen aan de voeding.

 

Wat doet Primeval Omega 3-6-9 voor mijn hond?

PrimeVal Omega 3-6-9 heeft tal van functies voor het lichaam van de hond: – Helpt huid en vacht in optimale conditie te houden, ook bij herstel na ziekte, stress en verminderde weerstand – Geeft meer energie en vergroot het uithoudingsvermogen – Voor soepele spieren en gewrichten – Ondersteunt de gezondheid van hart- en bloedvaten

 

Kan ik Primeval Omega 3-6-9 paard ook aan mijn hond geven?

U kunt dit zonder gezondheidsrisico`s aan uw hond geven. Maar hoewel honden en paarden fysiologisch en qua botstructuur erg op elkaar lijken, is verhoudingsgewijs bijvoorbeeld de maag van het paard veel kleiner dan die van de hond. De opneembaarheid van PrimeVal Omega 3-6-9 Paard is derhalve voor honden niet helemaal optimaal. De biologische beschikbaarheid van de productsamenstelling van PrimeVal Omega 3-6-9 Hond is namelijk volledig afgesteld op het spijsverteringssysteem van honden. Daarboven is ook de dosering voor honden en paarden verschillend.