icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Betaalwijze


Primeval stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op internet . Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving zodat iedere betaalwijze veilig is. In deze omgeving worden alle gegevens volledig afgeschermd en kunnen niet door anderen worden gelezen of achterhaald.

IDEAL

Wanneer je kiest voor het betalen via iDEAL, dan doet je de betaling via de eigen bankomgeving! Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor Nederlandse rekeninghouders. Het bedrag wordt direct van uw  betaalrekening afgeschreven en worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij gaan direct uw order verzendklaar maken. Meer informatie over iDEAL vindt je op ideal.nl.

PAYPAL

Heb je een PayPal account, dan kunt je op een makkelijk en snelle manier betalen. Via een beveiligde verbinding worden de gegevens verstuurd en ontvangen.

AMERICAN EXPRESS, VISA OF MASTERCARD

Bij Primeval kan je makkelijk met American Express, VISA of Mastercard betalen om de bestelling af te ronden. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die de creditcardgegevens versleuteld verstuurd.

Wanneer de betaling goed is verlopen, ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging van uw bestelling. Hierin staan de bestelde artikelen en levertijden.

Gaat er naar je idee iets niet goed tijdens het bestelproces, neem dan contact met ons op.